vernieuwende muisbediening: De Lipstick!

Nieuw en exclusief bij Kersten RTD: de Lipstick alternatieve computermuis!
Als enige muis die met de mond bestuurd kan worden heeft deze muis een dichte behuizing. Bovendien is er maar een zeer minimale mondbeweging nodig om de muis te bedienen.

 

Sturen met minimale hoofdbeweging
De lipstick muisbesturing vernieuwt de manier waarop mondmuizen tot nu toe bediend werden. De meeste alternatieve muizen die met de mond bediend kunnen worden werken als een soort joystick, maar de Lipstick bestaat uit één (vast) onderdeel en werkt door hier minimale kracht op te zetten. In de gevoeligste stand is 10 gram voldoende om de cursor te bewegen. Hierdoor kan de muis bediend worden zonder dat de mond of het hoofd veel bewegingen hoeft te maken die vaak veel inspanning kosten.
 

Klikken met lippen
Ook het systeem om te klikken is revolutionair, in plaats van te klikken door te blazen of zuigen kan men op de linker- of rechtermuisknop klikken door de boven- of onderlip op te tillen, en zelfs slepen is makkelijk mogelijk. Door deze nieuwe manier van klikken heeft de lipstick een dichte behuizing gekregen, waardoor men geen hinder ondervindt van verstopping door speekselvorming. Niet alleen is het nieuwe systeem makkelijk en kost het weinig inspanning, het is ook eenvoudig te onderhouden en schoonmaken.
 

Universeel bruikbaar
De Lipstick werkt op basis van een plug and play systeem en is eenvoudig te monteren op een statief. Met de Lipstick kan Windows, Apple en Linux apparatuur bediend worden. Dit geldt ook voor diverse Andoid telefoons of tablets. Hierdoor is de lipstick makkelijk aan te sluiten op uw eigen computersysteem.
 

Nieuwsgierig geworden, bel naar 026-3529292 of mail naar info@kerstenrtd.nl voor een vrijblijvende demonstratie.
 

Ons aanbod
Nieuwsbrief
Meld u aan
Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Afmelden

 
Loading...