Allora 2

Allora 2  

Allora 2

De Allora 2 is een eenvoudig tekst-gebaseerd communicatiehulpmiddel. Het hulpmiddel beschikt over een duidelijke dames- en herenstem. Er kan gekozen worden voor een QWERTY- of ABC- toetsenbord.
De Allora 2 heeft een groot en duidelijk leesbaar display. In tegenstelling tot zijn voorloper is de Allora 2 uitgerust met een handig meeleesscherm. Uniek is de mogelijkheid dit tweede display los te koppelen. Ideaal voor privé- en groepsgesprekken.


Het toetsenbord van de Allora 2 is van kunststof en waterdicht. De toetsen van normaal formaat hebben een zachte toetsaanslag en zijn hierdoor gemakkelijk te bedienen. De aanvaardings- en uitsteltijd van de toetsen is instelbaar. Hierdoor kunnen toevallige en/of overbodige toetsaanslagen vermeden worden. De Allora beschikt over een geïntegreerde intelligente woordvoorspelling. Bij deze standaard optie verschijnt er een lijst van woorden die beginnen met de reeds getypte letter(s) onder de getypte tekst. Hieruit kan snel een woord gekozen worden. Na selectie voorspelt de Allora 2 direct het mogelijke volgende woord. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de zinsvoorspeller. Veelgebruikte boodschappen kunnen worden voorgeprogrammeerd onder een toets waardoor ze snel terug te halen zijn. Door gebruik van deze functies wordt de communicatie opzienbarend versneld. De Allora 2 is uitgerust met een ingebouwde telefoonmodule. Hierdoor is het mogelijk om SMS-berichten te verzenden en ontvangen. Met de ingebouwde GEWA- infraroodmodule kan de omgeving bediend worden.

Specificaties
  • Afmeting: 25,5 x 18 x 2-6,5 cm
  • Gewicht: 1,025 kg
  • Voeding: oplaadbare accu
  • Bereik extern bluetooth display: 2-3 meter
Loading...