Smart 3

Smart 3  

Smart 3

Smart 3

Een handig spraaktoestel met een hoogstaande geluidskwaliteit.Dit kleine draagbare communicatietoestel met duidelijke en heldere spraakuitvoer neem je makkelijk overal mee naar toe. De Smart is dan ook ontworpen voor mensen met een actief leven.

Licht, flexibel, gebruiksvriendelijk
De Smart is een zeer licht toestelletje in zakformaat. Het combineert een uitstekende geluidskwaliteit met een helder scherm. Het op Mind Express gebaseerde grafische communicatieprogramma is een garantie voor een gebruiksvriendelijke en veelzijdige oplossing. De woordenschat kan zowel op het toestel zelf als op een Windows computer aangemaakt en/of aangepast worden. De Smart werkt met tekst- en symboolgebaseerde communicatie.

Bedieningsgemak
Het 4,3”-scherm heeft een hoge resolutie: vanuit verschillende invalshoeken ben je zeker van een uitstekend zicht. Je bedient de Smart met de vinger of met een pen. De instellingen van het aanraakscherm pas je aan door aanvaardings- en vertragingstijden af te stemmen op de gebruiker.

Trendy look en hip design
Zijn gewicht en uniek design maken van de Smart het geknipte communicatiemiddel voor mobiele gebruikers. Het rubberen hoesje zorgt voor extra bescherming. De Smart is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Klein en handig
Snel een foto nemen van je belevenissen onderweg  met de Smart? Het kan, met de ingebouwde camera, deze foto’s kan je aan je gesprekspartner laten zien ter ondersteuning van de communicatie.

Specificaties
  • Scherm: Helder 4,3” WVGA aanraakscherm
  • Audio: Geïntegreerde stereo-luidsprekers
  • Software: Windows Mobile + Mind Express 4
  • Spraakuitvoer: BrightSpeech (Acapela)
  • I/O: USB poort OTG
  • Gewicht: 250 gr
  • Kleuren: Kleuren: Oranjebruin, Blauwgroen, Grijs
Loading...