Zingui 2 en Zingui 2 Plus

Zingui 2 en Zingui 2 Plus

Zingui 2 en Zingui 2 plus
De nieuwe Zingui is dunner, lichter en sneller geworden. Zingui 2 heeft een 8 inch aanraakscherm en een moderne, strakke en robuuste behuizing. De audio is van hoge kwaliteit, zowel bij opname als weergave van boodschappen. Deze spraakcomputer is gemakkelijk in gebruik en met de bijgeleverde draagtas neem je het toestel overal mee waar je wil. De batterij heeft een grote capaciteit en wordt efficiënt gebruikt, zodat je de Zingui de hele dag door kan gebruiken.

Uitgebreide en uitbreidbare woordenschat en symbolensets
Door de flexibiliteit van de Mind Express communicatiesoftware kun je het toestel volledig personaliseren. Bestaande woordenlijsten of communicatiekaarten aanpassen of individualiseren vormt geen enkel probleem. Mind Express bevat standaard de SymbolStix symbolen, maar ook andere symbolensets of zelfs foto’s kunnen gebruikt worden. De Zingui 2 wordt geleverd met een aantal kant-en-klare woordenschatten.

Bedieningsgemak
De Zingui 2 bedien je via het aanraakscherm, via één of twee schakelaars (scannen), een (aangepaste) muis of een ander USB-apparaat.

Zingui 2 Plus: met tekst-naar-spraak
Zingui 2 is beschikbaar in 2 versies. Bij de standaard Zingui 2 maak je gebruik van opgenomen spraakboodschappen. Met de ‘snelle opname’-functie en de ingebouwde microfoon wordt het makkelijk om nieuwe boodschappen op te nemen. De Zingui 2 Plus heeft dezelfde mogelijkheden als de Zingui 2 maar is uitgerust met spraaksynthese. Hierbij hoef je niet meer alles in te spreken maar leest je computerstem alle boodschappen helder en duidelijk voor. Een ingebouwde grammaticamodule vervoegt automatisch de werkwoorden. Woordvoorspelling en/of zinvoorspelling doet het gesprek sneller verlopen.

Meer dan communicatie
De ingebouwde camera bedien je via Mind Express 4. Zo neem je zelf foto’s met je Zingui 2. Via de infraroodmodule wordt de Zingui 2 een afstandsbediening waarmee je bijvoorbeeld de TV en dvd-speler kunt bedienen. Je kunt Zingui 2 via Bluetooth koppelen aan je GSM en vanuit Mind Express telefoneren. Gekoppeld aan een Android telefoon (*) is het bovendien mogelijk sms-berichten te ontvangen en versturen

 (*) Niet alle GSM’s zijn hiervoor geschikt.

 

Specificaties
  • Scherm: 8” WVGA, extra helder, capacitief aanraakscherm
  • Audio: Digitale audio, geïntegreerde stereo-luidsprekers, hoge opnamekwaliteit, aansluiting hoofdtelefoon
  • Software: Mind Express 4
  • Spraak: BrightSpeech (Acapela)
  • Gewicht: 850 g
  • Afmetingen:LxBxH: 218,5 x 138,5 x 23,2 mm
  • I/O: USB port, WebCam, IR omgevingsbediening, 2 schakelaaringangen voor scanning, programmeerbare toets
Loading...