Gerealiseerde opdrachten

Met trots laten wij hier enkele speciale aanpassingen zien die wij voor onze klanten gerealiseerd hebben.

Hebt u ook een speciale aanpassing die wij voor u gemaakt hebben en wilt u deze hier laten zien? Neem dan contact met ons op, dan zorgen wij dat uw aanpassing op de website komt!

 

rolstoel aanpassing aangepaste rolstoel

Een op maat gemaakte elektrische rolstoel met als bijzonderheid de verstelbare hoogte: de hoogte t.o.v. de grond is minimaal 34 cm en maximaal 65 cm.

 

Elektrische rolstoel aanpassing waarbij de bovenbouw geheel op maat is vervaardigd (brancard) met een lift, rug-, been- en kantelverstelling waarbij de armleggers mee bewegen met de rughoek. Geheel gepoedercoat. Voorzien van op maat gemaakte armleggers en matras welke door ons bekleed zijn. Extra door ons gemaakte badstofhoezen en een wegklapbaar acrylaat werkblad.
 

 

Elektrische rolstoel uitgevoerd als rijdende brancard waarvan het onderstel verwijderd kan worden. Hiervoor in de plaats een hulp (niet elektrisch) onderstel te plaatsen zodat de elektrische rolstoel als duwrolstoel gebruikt kan worden en de dealer het elektrische onderstel mee kan nemen voor onderhoud e.d. Bovenbouw brancard bestaande uit 2 delen (voor in beperkte ruimtes) voorzien van opvangbak katheterzak.
 

Aangepaste bovenbouw, model ligbrancard. Voorzien van kantel, hoog/laag, rughoek en beenverstelling. Uitgevoerd met zuurstoffleshouder en wegzwenkbare besturing. Speciaal matras en acrylaat werkblad.

 

Speciale voetplaat ten behoeve van communicatie apparatuur.

 

Rolstoel welke met de voeten voortbewogen wordt. Geen trippelstoel maar letterlijk met de voeten tussen de spijlen.

 

Ons aanbod
Nieuwsbrief
Meld u aan
Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Afmelden

 
Loading...