Referenties

Jeroen Suijkerbuijk

Gebruiker aangepaste rolstoel

 

Rolstoelaanpassing van RTD Het DorpJeroen Suijkerbuijk heeft Duchenne spierdystrofie. De spieren in zijn lichaam zijn ernstig verzwakt waardoor hij is aangewezen op een rolstoel. Jeroen: “Ik kan steeds minder zelf doen, maar wil zo zelfstandig mogelijk blijven functioneren. Dankzij de technische hulpmiddelen die RTD door de jaren heen heeft geïntegreerd met mijn rolstoel, kan dat.

 

Ik maak bijvoorbeeld gebruik van omgevingsbesturing en kan zo veel dingen in huis nog zelf doen. Ook is een robotarm aangesloten op mijn rolstoel en een kastje waarmee ik mijn computer kan bedienen. Alles is op elkaar aangesloten en het mooie is dat ik alle functies met één pookje kan bedienen. Dat geeft mij een hoop zelfstandigheid en bewegingsvrijheid.

 

Het contact met de adviseurs en monteurs van RTD vind ik plezierig. Ze hebben veel technische kennis en ervaring. Maar belangrijker nog vind ik dat ze echt aandacht hebben voor mij als mens. Ze luisteren goed en willen ook graag gebruikmaken van mijn ervaringen om anderen beter te kunnen helpen. Ze vragen me wel eens om mee te denken over nieuwe toepassingsmogelijkheden en soms test ik ze ook uit. Ik vind het goed dat ze dat doen. Juist iemand als ik, die weinig zelf kan, kan immers goed beoordelen of iets werkt of niet.”
 

« Terug naar overzicht

Ons aanbod
Nieuwsbrief
Meld u aan
Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Afmelden

 
Loading...